Dela en BavariaBavaria 37 Yachtmember

YachtMember är ett koncept i samarbete mellan Saltsjöns Marinpool och Bavia Yacht AB. Tillsammans erbjuder vi norra Europas första båtpool för större segelbåtar. Bavia Yacht är generalagent för Bavaria Yachts i Sverige.

I YachtMember är du medlem på en specifik Bavaria Cruiser mellan 33 och 46 fot. Bavaria Cruiser är moderna och bekväma segelbåtar med enkel hantering för en familj.

Detta koncept är helt skilt från övriga båtar i båtpoolen, men upplägget är i grunden ganska likt. Man är fem medlemmar per båt som alla kan boka båten i ett flexibelt online-system. Allt underhåll sköts av Saltsjöns Marinpool och som medlem har du alltid en 24/7-support att luta dig tillbaka på.

Skillnaden här är att man är medlem på en båt, istället för i en storlekskategori, och att båtarna är större än båtpoolens andra båtar.

Den andra stora skillnaden är att YachtMember-båten ägs av en av medlemmarna. Detta innebär att du kan köpa en båt och lägga in i konceptet, och i gengäld få båten fullt omhändertagen och en årlig avkastning på ca 7% av båtens värde!

Läs mer på www.yachtmember.se