En kontakt till hela båtlivet

Yacht Partner är en komplett båtservice-tjänst och vänder sig till både privatpersoner och företag som har eller vill köpa båt.

Att ha en båt registrerad på företaget har tidigare varit redovisningsmässigt svårt. Vi har utformat en modell som gör det möjligt och attraktivt för företag att köpa båt.

Båtägandet kan dessutom bli en god ekonomisk affär med en ansenlig årlig intäkt.

Fullservice

Vi tar hand om allt underhåll av din båt – hela året. Vi planerar och sköter all båtservice, från vinterförvaring och polering till installation av ny utrustning. Du slipper alltså jaga flera olika kontakter, varv och servicefirmor för att sköta om båten. Ett samtal eller e-mail till oss och vi löser allt enligt dina önskemål.

Uthyrning

Om du inte använder båten själv hela säsongen så kan vi hyra ut båten. På så sätt kan de löpande kostnaderna täckas. Är båten registrerad på ett bolag bör det finnas intäkter på den också för att den ska vara en avdragsgill del av verksamheten.

Delat båtägande

Att dela båt är fördelaktigt på många vis. Det är bättre både ekonomiskt, praktiskt och miljömässigt. Men att dela båt med andra kan vara svårt med planering och hantering av underhåll och båtservice.
Dela istället båt men låt oss ta hand om driften av båten! Som tredje part lägger vi upp en tydlig tids- och kostnadsplan för hur båten ska underhållas och sedan ser vi till att planen efterföljs.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om detta koncept på www.yachtpartner.se


YachtMemberBavaria 37 Yachtmember

YachtMember är ett nytt koncept från 2018 i samarbete mellan Saltsjöns Marinpool och Bavaria Yachts i Sverige.

I YachtMember är du medlem på en specifik Bavaria Cruiser mellan 33 och 46 fot. Bavaria Cruiser är moderna och bekväma segelbåtar med enkel hantering.

Läs mer om Yachtmember.